News Flash:

Pastrav cu menta

15 Februarie 2013
1759 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 pastravi decongelati
1 mana menta proaspata
1 lamaie
1 legaturica patrunjel proaspat
cateva felii lamaie si frunze de menta pt. decor
sare
2 linguri ulei de masline
piper

Mod de preparare:

Se usuca pestele cu un prosop absorbant, se sareaza si se pipereaza. Se prepara apoi sosul: punem in blender verdeturile, impreuna cu putina sare, zeama de la 1 lamaie si uleiul de masline. Blenduim bine pt. cateva minute, pana obtinem o pasta frumos colorata si parfumata.
Pastravul se "imbraca" usor cu sosul de mai sus si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. se da la cuptor pt. cca 15 min. la 180 grade Celsius.

Pastrav cu menta recomandat de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pastravi decongelati menta proaspata lamaie felii lamaie sare piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1474 viz    0 com
1332 viz    0 com
2330 viz    0 com
1513 viz    0 com
1358 viz    0 com
2316 viz    0 com
2385 viz    0 com
2769 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1698 (s) | 25 queries | Mysql time :0.023096 (s)