News Flash:

Pastrav cu lamaie la cuptor

11 Ianuarie 2013
2008 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 pastravi decongelati
1 lamaie feliata
2 portocale feliate
putin ulei de masline
sare
piper dupa gust
1 foaie de dafin (optional)
putin vin alb
busuioc, menta (optional)
putin arpagic uscat (optional)

Mod de preparare:


Pestele se spala bine cu apa rece, se tapoteaza cu un prosop  absorbant, se sareaza, se pipereaza si se presara arpagic uscat. Se pregateste tava asa: se unge cu putin ulei de masline se adauga putina apa(23 linguri) , se aseaza felii de portocale, peste care punem pestele. Optional, se poate presara un praf de busuioc uscat amestecat cu menta (tot uscata). Se decoreaza cu cate o feliuta de lamaie si o frunzulita de menta sau busuioc. Se da la cuptor (230 grade) pt. cca 20 min. In ultimele 5 min. de stat la cuptor, se adauga 1 cescuta vin alb in tava. Se serveste cald.

Pastrav cu lamaie la cuptor recomandat de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pastravi decongelati lamaie feliata portocale feliate sare vin alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1727 viz    0 com
3061 viz    0 com
3171 viz    0 com
2255 viz    0 com
2853 viz    0 com
1262 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1466 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019531 (s)