News Flash:

Pastrav cu lamaie la cuptor

29 Aprilie 2014
1201 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 buc. pastrav curatat
marar
patrunjel
1 ceapa mica feliata subtire
2 catei usturoi feliati
1 lamaie feliata
1 lingura ulei de masline
sare
piper

Mod de preparare:
 
Incinge cuptorul la 230C si pregateste o tava cu hartie de copt. Cresteaza pestii pe una din parti si condimenteaza-i cu sare si piper (in exterior si in interior). Aseaza pestii in tava si umple-i cu felii de lamaie ceapa, usturoi si ierburi tocate marunt. Unge pestii la suprafata cu ulei de masline.
Coace pastravii timp de 10-15 minute, cu tava asezata la jumatatea cuptorului, apoi ridica tava in partea de sus, porneste grilul  si lasa-i sa se rumeneasca inca 5-7 minute.
Serveste pestii fierbinti.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete peste retete pastrav
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1118 viz    0 com
1205 viz    0 com
1477 viz    0 com
1852 viz    0 com
1326 viz    1 com
1212 viz    0 com
1511 viz    0 com
1161 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1649 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013750 (s)