News Flash:

Pastrav cu lamaie

4 Februarie 2013
1126 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

70 gr faina
4 fileuri de pastrav
30 gr unt
30 gr capere
zeama de lamaie
coaja rasa de la o lamaie
sare
 
Mod de preparare:
 
Combina faina si sarea intr-o farfurie intinsa si tavaleste fileurile de peste. Incinge untul intr-o tigaie si, cand incepe sa fiarba, adauga fileurile de peste. Lasa pestele pe foc timp de 5 minute pe fiecare parte si cand s-a prajit transfera-l pe un platou. Mai adauga putin unt in tigaie, lasa sa se topeasca dupa care adauga caperele, zeama si coaja de lamaie.
Amesteca bine si toarna sosul peste fileurile de peste. Fileul de pastrav cu capere se serveste cu cartofi nature si patrunjel tocat pe deasupra, alaturi de un pahar de vin alb demisec.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina unt capere sare farfurie intinsa tigaie cartofi nature
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1637 viz    0 com
1882 viz    0 com
1210 viz    0 com
2594 viz    0 com
4417 viz    0 com
1472 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1326 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015992 (s)