News Flash:

Pastrav cu cartofi, usturoi si masline

12 Martie 2013
1436 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 fileuri de pastrav
150 g masline verzi tocate
1 lingura patrunjel tocat
60 g migdale pisate
1 catel de usturoi tocat
700 g cartofi taiati cubulete
lamaie
125 ml ulei de masline
1 legatura ceapa verde

Mod de preparare:

Intr-un bol amestecam maslinele, migdalele, patrunjelul, usturoiul si 100 ml ulei si adaugam sare dupa gust. Fierbem cartofii intr-o oala. Intre timp taiem fiecare file de peste in trei bucati. Ungem pestele si ceapa cu uleiul ramas. Incingem o tigaie-gratar si punem ceapa un pic pe gratar. Adaugam bucatelele de peste si le rumenim pe toate partile. Amestecam apoi cartofii fierti cu ceapa si amestecul de ulei si adaugam pestele. Se serveste salata cu feliute de lamaie.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

patrunjel tocat migdale pisate lamaie oala tigaie-gratar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1500 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013068 (s)