News Flash:

Pastrama de vitel cu piure

14 Martie 2013
1331 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cca 1 kg carne de vitel condimentata si afumata
150 ml pasta de ardei facuta in casa
200 ml suc de rosii facut in casa
2 capatani mici de usturoi
ulei

Mod de preparare:


Carnea de vita, care in prealabil a fost condimentata cu cimbru, sare si boia, iar apoi afumata, am taiat-o bucati potrivite si am lasat-o cca 30 minute in apa. Intr-o tigaie groasa am pus putin ulei la incins, apoi am adaugat bucatile de carne. Am adaugat o cana de apa si am lasat sa fiarba acoperit cca 1 ora, la foc mic. Intre timp am completat cu apa, ori de cate ori era nevoie.
Am adaugat sucul de rosii, pasta de ardei si cateii de usturoi taiati feliute, si am mai lasat sa fiarba cca jumatate de ora, completand cu apa. Se poate manca cu piure de cartofi si conopida murata.

Pastrama de vitel recomandata de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi ulei tigaie conopida murata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1680 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019735 (s)