News Flash:

Pastrama de porc la cuptor

16 Ianuarie 2018
1351 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente:

  • 1 kg pastrama de porc
  • 500 ml vin alb demisec
  • 2 linguri ulei de masline

Citeste si Pentru Craciun si Revelion - Pastrama la tigaie, o mancare traditionala romaneasca

  • ½ lingurita curry
  • ½ lingurita ghimbir macinat
  • ½ lingurita praf de ustruroi
  • 1 ceapa mica

Citeste si Pastrama facuta la gratar in casa e mult mai buna ca cea de la magazin - Cum se prepara

Mod de preparare:

Daca o sa folosim o pastrama de casa facuta traditional de noi atunci o sa fim siguri de calitatea preparatului, iar gustul o sa fie asa cum trebuie, placut sarata si condimentata. O reteta de pastrama de casa este aici. O sa alegem o bucata de pastrama mai grosuta de minim 2 cm grosime, o taiem dupa preferinta in bucati sau o lasam intreaga. Ungem o tava de cuptor cu putin ulei de masline, asezam carnea unsa si ea cu putin ulei, deasupra punem ceapa taiata fin, condimentam cu ghimbir, usturoi si curry, stropim cu vin si dam tava la cuptor la 200 grade pentru 30 minute.

Citeste si Am pregatit ieri reteta asta si s-a mancat pe nerasuflate - Cand sa o gust, nu am mai avut ce - Budinca de varza cu carne

Dupa acest timp intoarcem bucatile de carne si mai dam la cuptor pentru inca 10 minute sa prinda o culoare frumoasa. Servim pastrami imediat cat este calda cu mamaliguta si mult sos din tava. Alte retete cu pastrama: pastrama la tigaie, pastrama la gratar.

Reteta de pastrama la cuptor ne este recomandata de preparatedevis.ro.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1619 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021969 (s)