News Flash:

Pastitzio

2 August 2011
1176 Vizualizari | 0 Comentarii
Pastitzio
Ingrediente: 1 pachet de macaroane 250 g carne tocata 1 ceapa 2-3 catei de usturoi scortisoara sare putin vin alb sos de rosii smantana sos bechamel 100 cascaval ras pesmet Mod de preparare: Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc putin. Apoi se adauga carnea macinata si se stinge cu putin vin alb. Se pune sos de rosii, sare, scortisoara si putin Delikat si se fierbe 5 minute. Macaroanele fierte si scurse se amesteca cu cascaval ras, un pahar bechamel si o cutie de smantana. Se unge o tava cu unt se adauga macaroanele, peste se pune carnea macinata, iar deasupra un strat mai gros de bechamel. La sfarsit se pune putin pesmet si se da la cuptor la 200 grade timp de 40 de minute. Se serveste cald sau rece. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste cascaval pesmet carne tocata cartofi taranesti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1221 viz    0 com
2207 viz    0 com
1036 viz    0 com
1030 viz    0 com
1227 viz    0 com
1127 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1650 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012106 (s)