News Flash:

Pastitsio - budinca greceasca

5 Iulie 2011
2940 Vizualizari | 0 Comentarii
Pastitsio budinca greceasca
Ingrediente: 400 g macaroane 3 oua 4 linguri unt 3 linguri parmezan ras Pentru umplutura: 2 linguri cu unt 1 ceapa 1 catel usturoi 1 kg carne de manzat tocata 2 linguri cu bulion 3 linguri cu vin sec sare piper Pentru sosul bechamel: 2 linguri cu unt 100 g faina 1 ou 300 ml lapte sare piper Mod de preparare: Se pun la fiert pastele in multa apa cu o lingura cu sare. Dupa ce au fiert, se scurg si se pun intr-un bol. Se adauga 4 linguri cu unt topit, parmezanul, sare si piper. Se pun 3 oua batute, amesteca bine si lasa deoparte. Se curata ceapa, se toaca si se caleste intr-un vas incapator cu 2 linguri cu unt. Se adauga carnea si usturoiul pisat, bulionul, vinul, o ceasca de apa, sare si piper. Se lasa pe foc pana scade zeama, cam 20 de minute. Pentru sosul bechamel, se pune untul la topit, se adauga faina, se amesteca 2 minute si se incorporeaza laptele incet, sa nu se formeze cocoloase. Se sareaza, se pipereaza si, inainte de a stinge focul, se adauga oul batut. Se pune jumatate de ceasca din acest sos peste carne. Se pun intr-un vas de yena pastele, apoi stratul de carne si tot asa sos bechamel. Se da la cuptor pentru 50 de minute. Se serveste cu parmezan ras deasupra. sursa articol: http://www.femeia.ro sursa fotografie: http://chaosinthekitchen.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paste sarmale vin sec bulion sos bechamel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3039 viz    0 com
1236 viz    0 com
2186 viz    0 com
5619 viz    0 com
2229 viz    0 com
1562 viz    0 com
2572 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1557 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016494 (s)