News Flash:

Pasteta de pui

29 Iunie 2011
1491 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7538 RON (+0.0029)
USD: 4.2013 RON (+0.0025)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Pasteta de pui
Ingrediente: 300 g ficat de pui 500 g carne de pui (pulpe si piept) 1 ceapa 2 morcovi 1 pastarnac piper boabe ienibahar 1 - 2 foi de dafin 100 g unt 2 - 3 oua sare piper verdeata Mod de preparare: Carnea de pui se curata, se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Cand incepe sa clocoteasca se adauga morcovii, ceapa si pastarnacul, toate legumele fiind taiate sferturi. Se adauga cateva boabe de piper, ienibahar si foi de dafin. Se lasa sa fiarba pana se desprinde carnea de pe oase. Se scurge supa si se alege carnea. Se pastreaza o ceasca de supa, iar in restul de supa se fierbe ficatul. Carnea fiarta se da prin masina de tocat, se amesteca cu untul frecat spuma, ficatul taiat cubulete, ouale batute, cateva linguri de supa si condimente dupa gust. Se pune compozitia intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt si se coace la foc potrivit, in cuptorul incins, 30 - 35 de minute. Se rastoarna si se serveste cu cornuri proaspete. sursa articol: http://www.util21.ro sursa fotografie: http://www.coupdepouce.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piper lapte cald unt slaninuta afumata garnitura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1193 viz    0 com
1444 viz    0 com
1256 viz    0 com
1232 viz    0 com
1979 viz    0 com
1031 viz    0 com
1253 viz    0 com
1364 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1526 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012825 (s)