News Flash:

Pasteta de pui

29 Iunie 2011
1395 Vizualizari | 0 Comentarii
Pasteta de pui
Ingrediente: 300 g ficat de pui 500 g carne de pui (pulpe si piept) 1 ceapa 2 morcovi 1 pastarnac piper boabe ienibahar 1 - 2 foi de dafin 100 g unt 2 - 3 oua sare piper verdeata Mod de preparare: Carnea de pui se curata, se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Cand incepe sa clocoteasca se adauga morcovii, ceapa si pastarnacul, toate legumele fiind taiate sferturi. Se adauga cateva boabe de piper, ienibahar si foi de dafin. Se lasa sa fiarba pana se desprinde carnea de pe oase. Se scurge supa si se alege carnea. Se pastreaza o ceasca de supa, iar in restul de supa se fierbe ficatul. Carnea fiarta se da prin masina de tocat, se amesteca cu untul frecat spuma, ficatul taiat cubulete, ouale batute, cateva linguri de supa si condimente dupa gust. Se pune compozitia intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt si se coace la foc potrivit, in cuptorul incins, 30 - 35 de minute. Se rastoarna si se serveste cu cornuri proaspete. sursa articol: http://www.util21.ro sursa fotografie: http://www.coupdepouce.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piper lapte cald unt slaninuta afumata garnitura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1131 viz    0 com
1399 viz    0 com
1199 viz    0 com
1191 viz    0 com
1896 viz    0 com
973 viz    0 com
1201 viz    0 com
1314 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1707 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018793 (s)