News Flash:

Paste vermicelli cu somon

3 Octombrie 2011
2079 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste vermicelli cu somon
Ingrediente: 500 g taitei de orez 4 file de somon 150 g mazare 1 morcov taiat fasii 400 g porumb dulce (din conserva) 1 ardei rosu taiat fasii 1 lingurita ghimbir tocat 2 linguri zeama de lamaie ulei Mod de preparare: Taiteii se pun la fiert, apoi se scot intr-o strecuratoare si se trec printr-un jet de apa rece. Mazarea si morcovul se pun la fiert 3 minute apoi se scurg bine. Se unge o tigaie cu ulei si se gateste somonul cate 3 minute pe fiecare parte. Se transfera pe farfurie si se lasa acoperit timp de 5 minute. Intre timp se pun taiteii si legumele intr-un vas de salata. Intr-un alt castronel se amesteca zeama de lamaie cu ghimbir, sosul se toarna apoi peste salata de taitei si se amesteca bine. Pe patul de salata se aseaza pestele. Se poate orna cu frunze de coriandru. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste retete vegetariene somon patrunjel radacina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1895 viz    0 com
2976 viz    0 com
6226 viz    0 com
1325 viz    0 com
4833 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1641 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016110 (s)