News Flash:

Paste umplute cu cascaval

6 Octombrie 2011
1564 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste umplute cu cascaval
Ingrediente: Pentru umplutura: 100 g cascaval 500 g spanac 200 g feta 2 buc. usturoi Pentru sos bechamel: 250 g (1/2 pachet) paste uriase 4 linguri faina 2 linguri unt putin cascaval nucsoara macinata 500 ml lapte sare Mod de preparare: Spanacul se fierbe in apa cu sare, se scurge si se toaca cu cutitul. Se amesteca cu branza feta, putin cascaval ras si usturoi. Pastele se fierb aproximativ 12 minute, pentru ca sunt mari si fierb mai greu decat pastele obisnuite. Se unge un vas termorezistent cu ulei de masline, se pune jumatate din sosul bechamel, se pun scoicile umplute, se toarna deasupra restul de sos si se rade cascavalul. Se pun pastele in cuptor pentru 15-20 minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.reteteculinare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste retete vegetariene spanac cascaval lapte unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1132 viz    0 com
1079 viz    0 com
4404 viz    0 com
2333 viz    0 com
927 viz    0 com
1073 viz    0 com
3003 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1681 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022582 (s)