News Flash:

Paste umplute cu branza

19 Mai 2016
3806 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

24-25 buc. paste de tip scoica
1 conserva de rosii cubulete de 400g
250 gr branza de vaci
150 gr branza mai tare dar care se intinde la copt (mozarella, cas, cascaval)
2 linguri ulei de masline
1 lingura patrunjel verde tocat
2 catei de usturoi
1 lingura zahar
busuioc

Mod de preparare:


Pastele le fierbem al dente adica 3/4 din timpul indicat pe ambalaj, apoi le strecuram si le lasam deoparte pana preparam umplutura. Branza de vaci o amestecam cu cascavalul ras, patrunjelul tocat si sare.
Pentru sosul de rosii, taiem usturoiul marunt si-l prajim putin in ulei, apoi adaugam  conserva de rosii,  zaharul si lasam la foc mic cam 10 minute. Condimentam cu sare, piper si putin busuioc uscat.
Intr-o tava mai mare turnam sosul de rosii apoi umplem pastele cu amestecul de branza si le asezam una langa alta. Eu am mai adaugat cam 100 ml bulion, pentru ca mi s-a parut cam putin sosul.
Coacem 20 de  minute la 200 grade Celsius.

Reteta de paste umplute cu branza ne este recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste umplute reteta paste paste scoici
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

10785 viz    0 com
3973 viz    0 com
4445 viz    0 com
3671 viz    0 com
3029 viz    0 com
2916 viz    0 com
3325 viz    0 com
3432 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1716 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018251 (s)