News Flash:

Paste tortiglioni cu dovlecel

27 Octombrie 2011
2277 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste tortiglioni cu dovlecel
Ingrediente: 200g paste tortiglioni 1 dovlecel branza tip parmezan 2 cepe verzi 3 catei de usturoi coaja rasa de la o jumatate de lamaie 25 g unt praf de nucsoara 1 lingura de ulei de masline piper sare Mod de preparare: Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet. Apoi se scurg, se clatesc si se pastreaza intr-o strecuratoare. Se pun uleiul si untul. Cand e fierbinte se adauga usturoiul maruntit. Se lasa sa se caleasca foarte putin, dupa care se adauga feliile de dovlecel si se prajesc pana se inmoaie dovlecelul. Se punpastele fierte, coaja de lamaie, un varf lingurita de nucsoara, piper macinat si sare dupa gust si se prajesc la foc mediu 5-7 minute, amestecand din cand in cand. Se servesc fierbinti cu parmezan ras si ceapa verde taiata marunt deasupra. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala retete vegetariene dovlecel branza almette
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1704 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020277 (s)