News Flash:

Paste tortellini cu sunca si parmezan

3 Octombrie 2013
3371 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

o legatura de patrunjel
250 g sunca
o punga de tortellini
200 g pasta de tomate
parmezan
250 ml smantana de gatit

Mod de preparare:

Se fierb pastele cca 20 de min. Se scurg de apa.
Separat de prepara sosul: se caleste sunca taiata feliute in putin ulei, se toarna pasta de tomate, se pun pastele. Se lasa 5 min. pe foc apoi se toarna smantana. Se servesc calde cu mult patrunjel.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1699 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021003 (s)