News Flash:

Paste tagliatelle cu sos de smantana

15 Mai 2017
3432 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g paste de tip tagliatelle (puteti folosi si spaghete)
150 g smantana 20-25% grasime
1 galbenus
50-70 g cascaval ras ( \eu am pus cas)
sare
piper
70g sunca
kaizer

Mod de preparare:

Punem apa la fiert pentru paste. Taiem sunca patratele si o prajim in putin ulei. In alta craticioara amestecam galbenusul cu smantana si punem apoi cratita pe foc, amestecam pana obtinem un sos putin mai gros (amestecati mereu, fara frica nu se taie). Adaugam branza rasa, amestecam pana se topeste si apoi adaugam sunca.
Condimentam si gata cu sosul. Intre timp pastele au fiert, le scurgem si le amestecam cu sos.
Servim fierbinti.

sursa: hai sa gatim

paste sos sos smantana sos branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1440 (s) | 24 queries | Mysql time :0.015611 (s)