News Flash:

Paste tagliatelle cu rosii

21 Iunie 2012
2207 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu rosii
Ingrediente:

80 g tagliatelle
220 g rosii in bulion
2 lingurite ulei de masline
1 ceapa tocata
1 catel de usturoi zdrobit
125 ml supa de pui
2 lingurite pasta de tomate
1 lingurita zahar

Mod de preparare:

Se calesc mai intai usturoiul si ceapa in ulei de masline. Apoi adaugam rosiile, supa si pasta de tomate si lasam si fiarba, amestecand ocazional timp de 10 minute. Adaugam zaharul si amestecam. Intre timp, fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Le scurgem si le amestecam cu sosul de rosii.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tagliatelle ceapa usturoi zahar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1573 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015099 (s)