News Flash:

Paste tagliatelle cu pastrama si ciuperci

26 Iunie 2014
2489 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

350 g de tagliatelle (pasta lata)
sos bechamel
1 catel de usturoi
cca 400 gr ciuperci
cca 100 gr pastrama de porc
2 oua
30 g de unt
2 linguri de ulei (preferibil de masline)
cascaval parmezan
piper
sare

Mod de preparare:

Se prepara sosul bechamel si in pararel se pun tagliatelele la fiert intr-o oala cu apa si sare. Ciupercile din conserva se clatesc bine si se taie felii subtiri. La fel se feliaza si pastrama. atunci cand tagliatelele au fiert se storc si se clatesc bine. Intr-un vad de iena uns cu unt se toarna pastele, pastrama si sosul bechamel, se amesteca ptr. omogenizare si peste se toarna ciupercile si ouala batute bine inainte. Vasul se ajeaza in cuptor-ul bine incalzit dinainte pentru aproximativ 20 de minute. Asezate in faufurie tagliatelele sunt bine impodobite cu parmezan.

sursa: culinar.timpul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paste paste ciuperci paste carne retete italiene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1827 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024732 (s)