News Flash:

Paste tagliatelle cu hribi

13 Decembrie 2011
2885 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste tagliatelle cu hribi
Ingrediente: 200 gr tagliatelle 20 gr hribi uscati parmezan ras 2 catei de usturoi patrunjel verde 1 cescuta vin alb piper sare Mod de preparare: Prima data se pun hribii la inmuiat, in apa calduta, cel putin 30 de minute. In acest timp se curata usturoiul si se pune intreg in putin ulei de masline, pe foc. Cand incepe sa se coloreze se adauga hribii storsi de apa. Dupa ce se potrivesc de sare, se stinge compozitia cu vin, se lasa putin pentru a se evpora, apoi se pune treptat apa in care au fost pusi hribii. Se fierbe totul la foc potrivit. Intre timp se pun apa la fiert. Cand incepe sa dea in clocot se adauga pastele tagliatelle si se lasa 2 minute. Dupa aceea se scot din oala si se pun peste ciuperci, adaugand un polonic din apa in care au fiert pastele. Se amesteca usor, iar inainte de servire se presara parmezan ras si patrunjel tocat marunt. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste retete vegetariene sarmale usturoi patrunjel verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2795 viz    0 com
1183 viz    0 com
4947 viz    0 com
1858 viz    0 com
2500 viz    0 com
1384 viz    0 com
2576 viz    0 com
4317 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1220 (s) | 35 queries | Mysql time :0.021637 (s)