News Flash:

Paste tagliatelle cu ficatei

27 Noiembrie 2012
2501 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g ficatei si inimioare de pui
400 g tagliatelle
o ceapa alba micuta
10 g concentrat de rosii
un pahar vin alb
4 linguri ulei de masline
40 g parmezan ras
100 g prosciutto crudo
patrunjel
piper
sare

Mod de preparare:


Spalam ficateii si inimioarele, apoi le taiem feliute. Intr-o tigaie de prajit, infierbintam uleiul si coloram putin ceapa spalata si taiata felii subtiri. Adaugam si patrunjelul spalat si taiat marunt, apoi invartim ceapa pana vedem ca prinde o culoare translucida. Adaugam inimioarele taiate felii si le prajim cca 3 minute, adaugam concentratul, imbatam cu paharul de vin alb si lasam la foc mic, timp de 15 minute. Adaugam apoi ficateii si prosiutto taiat cuburele si lasam din nou timp de 5 minute, amestecand incontinuu. Adaugam sare si piper dupa gust.
Separat, in apa clocotita cu sare, fierbem pastele, le scurgem de apa si le rasturnam peste sosul de ficatei si-l amestecam pe foc timp de un minut.
Asezam in farfurii, presaram un pic de patrunjel taiat marunt si mult parmezan.

Paste tagliatelle cu ficatei
recomandate de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tagliatelle ceapa alba vin alb parmezan prosciutto crudo patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015160 (s)