News Flash:

Paste tagliatelle cu costita de purcel

30 Martie 2012
1703 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

costita de purcel
parmezan ras
o ceapa mica
suc de rosii
o legatura buna de patrunjel
doua linguri ulei
o jumatate pahar vin alb
sare dupa gust
 
 Mod de preparare:

Taiem ceapa si o punem la calit foarte putin, impreuna cu cele doua linguri de ulei. Adaugam coastele taiate si spalate, le lasam un pic la prajit doar cit sa prinda culoare,dupa care adaugam vinul alb, iar cand s-a evaporat vinul, adaugam sucul de rosii. Cand carnea e destul de molcuta, o scoatem pe o farfurieiar cu ajutorul unui cutit si a unei furculite, scoatem oasele si taiem carnea bucatele destul de marisoare. Punem carnea din nou in oala, adaugam patrunjelul si sare, lasam sa mai scada un pic si bineinteles carnea sa fie molcuta. Dupa circa patru minute, cand tagliatellele sunt fierte, le scurgem de apa, le asezam frumos in farfurie, punem deasupra suc cu carnita, amestecam frumos tot continutul din farfurie si adaugam parmezanul.
Tagliatelle cu costite de purcel pregatite de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

parmezan ceapa patrunjel ulei vin alb sare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019746 (s)