News Flash:

Paste tagliatelle cu ciuperci si parmezan

4 Iunie 2013
2550 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

piper
sare dupa gust
oregano
busuioc
80 g ciuperci de padure
130 ml rosii in bulion
80g ceapa
30 ml ulei de masline
50 ml vin alb
80 g bacon
120 g parmezan
60 g unt
110 ml smantana lichida
460 g paste tagliatelle

Mod de preparare:

Se fierb pastele in apa cu sare, timp de 7 minute. Intre timp, se prepara sosul: ceapa si usturoiul tocate se soteaza in ulei de masline si unt, peste care se adauga ciupercile si baconul taiate cubulete. Amestecul se completeaza cu sos de rosii, vin alb, smantana, busuioc, oregano si chilli. Se fierbe amestecul aproximativ 5 minute, apoi se monteaza impreuna cu pastele fierte.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vin alb parmezan paste tagliatelle
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1624 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017670 (s)