News Flash:

Paste tagliatelle cu ciuperci

8 Decembrie 2011
3739 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste tagliatelle cu ciuperci
Ingrediente: paste tagliatelle 250 g ciuperci champignon 3 linguri smantana rosii cherry patrunjel verde marar ulei piper sare Mod de preparare: Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi se strecoara si se pun sub un jet de apa calda. Ciupercile se taie felii si se pun la prajit in putin ulei, potrivindu-se de piper si sare. Cand s-a evaporat toata apa lasata de ele se pun rosiile cherry taiate potrivit. Apoi se adauga smantana si verdeata. La final se pun si pastele tagliatelle si se mai lasa un minut pe foc. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste retete vegetariene ciuperci brune smantana oase afumate marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1205 viz    0 com
2708 viz    0 com
1309 viz    0 com
1153 viz    0 com
2106 viz    0 com
1150 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1413 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016767 (s)