News Flash:

Paste tagliatelle cu ciuperci

8 Decembrie 2011
3801 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste tagliatelle cu ciuperci
Ingrediente: paste tagliatelle 250 g ciuperci champignon 3 linguri smantana rosii cherry patrunjel verde marar ulei piper sare Mod de preparare: Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi se strecoara si se pun sub un jet de apa calda. Ciupercile se taie felii si se pun la prajit in putin ulei, potrivindu-se de piper si sare. Cand s-a evaporat toata apa lasata de ele se pun rosiile cherry taiate potrivit. Apoi se adauga smantana si verdeata. La final se pun si pastele tagliatelle si se mai lasa un minut pe foc. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste retete vegetariene ciuperci brune smantana oase afumate marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1251 viz    0 com
2749 viz    0 com
1340 viz    0 com
1189 viz    0 com
2169 viz    0 com
1202 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1762 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023715 (s)