News Flash:

Paste tagliatelle cu carciofi

9 Noiembrie 2011
3195 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste tagliatelle cu carciofi
Ingrediente: 300 g paste tagliatelle 250 g ciuperci 2 buc carciofi proaspeti 2 catei de usturoi oregano patrunjel verde 1 lingura de suc de ardei iuti 2 linguri smantana de gatit 3 linguri de ulei de masline piper sare Mod de preparare: Mai intai se curata ciupercile, dar nu se pun in apa. Se curata si carciofii, dupa care se ung cu  zeama de lamaie, pentru a nu se innegri. Intr-o cratita se pune uleiul la incins, se taie marunt usturoiul si se pune in ulei, impreuna cu carciofii feliati. Se lasa cam 5 minute la prajit, dar la foc mic, apoi se adauga ciupercile taiate nu foarte marunt, se potriveste de sare, se adauga putin oregano si se lasa la fiert la foc potrivit cam 15 minute, cu apa atat cat sa le acopere. Pe parcurs se mai adauga cate putina apa, fiindca o sa scada. Intre timp se fierb si pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte ciupercile,  se adauga si piper, o lingura de zeama de ardei iuti si o lingura de smantana de gatit.. Se amesteca bine si se opreste apoi focul. Se presara patrunjel verde tocat . Pastele se scurg, se dau sub un jet de apa si se pun in farfurii, apoi deasupra se portioneaza sosul de ciuperci. Se mai poate presara patrunjel verde. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paste retete vegetariene ciuperci smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1066 viz    0 com
972 viz    0 com
1094 viz    0 com
1055 viz    0 com
1042 viz    0 com
1076 viz    0 com
1480 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1424 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019234 (s)