News Flash:

Paste si verdeturi

20 Iunie 2011
1059 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste si verdeturi
Ingrediente: 400 g paste 200 ml smantana 100 g cascaval 2-3 catei de usturoi 2 linguri unt ceapa verde patrunjel verde sare piper macinat nucsoara macinata Mod de preparare: Se pun la fiert pastele in apa cu sare. Intre timp se incalzeste untul, in care se prajeste usturoiul zdrobit sau feliat, se adauga smantana si cascavalul dat pe razatoarea mica. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. Se toaca verdeata si se adauga, apoi se fierb impreuna in jur de 5 minute. Se scurg pastele si se adauga la sos. Se amesteca bine si se servesc cu parmezan si patrunjel verde. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura smantana cascaval usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1088 viz    0 com
1082 viz    0 com
1121 viz    0 com
1010 viz    0 com
1164 viz    0 com
1381 viz    0 com
1217 viz    0 com
2324 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1452 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014866 (s)