News Flash:

Paste semi-carbonara la cuptor

24 August 2011
6000 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste semi carbonara la cuptor
Ingrediente: 1 pachet paste 3 catei usturoi 2 linguri ulei 1 cubulet de unt / margarina 7-8 felii bacon sau sunca presata 1 cutie smantana cascaval ras Mod de preparare: Pastele se pun la fiert in apa clocotita. Se adauga un praf de sare si putin ulei. Pentru sos, se caleste usturoiul in 2 linguri de ulei, se adauga baconul si mai se caleste 3-5 minute. Se adauga smantana si se lasa pe foc inca 5 minute. Pastele fierte si strecurate de apa se pun intr-o tava tapetata cu un cubulet de unt / margarina. Sosul se toarna peste paste si se presara cascaval ras. Se dau pastele la cuptor pentru 10 minute, la foc mediu. In ultimele 5 minute, se porneste grill-ul pentru a se rumeni pastele. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

urda paste untura usturoi branza sarata smantana cascaval
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2941 viz    0 com
3318 viz    0 com
1297 viz    0 com
1159 viz    0 com
2773 viz    0 com
1641 viz    0 com
1149 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1518 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017038 (s)