News Flash:

Paste scurte cu fasole si conopida

30 Martie 2012
2390 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu conopida si fasole
Ingrediente:

paste scurte
conopida
2-3 catei de usturoi
cutie de fasole maro
sare

Mod de preparare:

Am rupt bucatele mici conopida si am fiert-o in apa cu sare. Dupa ce a fiert circa 4-5 minute la foc mare, nu mai mult ca dupa aia devine piure, am luat conopida si am pus-o in tigaia de prajit, unde asteptau cei 2-3 catei de usturoi taiati feliute si prajiti putin. Adaugam si o cutie cu fasole maro. Le lasam pe foc, la foc mic si cu capac, pina cind sucul lasat de conopida si cel din fasole, devine ca o crema. In apa de la conopida, am mai adaugat un pic de sare, dupa care am pus pastele la fiert, asta cind a inceput sa fiarba apa. Am fiert pastele "al dente", le-am rasturnat in tigaia de prajit si am servit calde.
Paste cu conopida si fasole pregatite de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste scurte conopida usturoi fasole maro sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1619 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015088 (s)