News Flash:

Paste scurte cu ciolan afumat

8 Iulie 2014
2959 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pachet paste scurte (400-500 g)
1 ciolan afumat micut (350-500 g)
1 praz
1 peperoni
1 ceapa
4-5 rosii mari
2-3 ardei kapia rosu/gogosar
50 g cascaval/mozarella/parmezan
piper
cimbru
4-5 linguri ulei
sare
 
Mod de preparare:
 
Pastele sunt foarte satioase, oricand la indemana, principalul este sa stii sa le dai mereu un gust aparte, in diferite combinatii: cu branza, ciuperci, legume, carne, sosuri, verdeturi, usturoi, ulei de masline si chiar cu afumatura si praz. Se pune la fiert ciolanul in 2 litri de apa cu putina sare si ceapa, la foc mic, 30 minute.

Se pun la fiert si pastele, in apa clocotita cu putina sare, cateva minute, conform indicatiilor de pe pachet. Intre timp tocati marunt prazul, gogosarii si curatati de pielite rosiile pe care le tocati marunt. Puneti la calit in ulei, intr-o tigaie antiaderenta, prazul, gogosarii, dupa cateva minute adaugati putina verdeata tocata, rosiile si afumatura scursa si taiata bucati nu prea mari.

Lasati la calit 15-20 minute si condimentati. Pastele scurse si clatite cu apa rece se pun intr-un vas mai mare, se adauga deasupra amestecul din tigaie, iar la urma se rade cascavalul si se decoreaza cu verdeata si cateva fasiute de ardei rosu, gogsoar, peperoni

sursa: gustos
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paste paste carne retete italiene retete internationale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1595 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022656 (s)