News Flash:

Paste scoici cu sunca si sos de cascaval

4 Octombrie 2011
3864 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste scoici cu sunca si sos de cascaval
Ingrediente: 150 g paste scoici 3 felii sunca de pui 50 g cascaval 150 g crema de unt (la cutie natur, fara arome) branza Napolact pentru paste 6 ciuperci unt Mod de preparare: Pastele se pun la fiert in apa cu putina sare si se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj. Dupa aceea se scurg intr-o strecuratoare. Ciupercile se curata si se taie feliute, iar sunca de pui cubulete. Se pun la fript impreuna intr-o tigaie cu un strop de unt. Apoi se face sosul. Se pun crema de unt si cascavalul ras intr-o tigaita teflonata si se amesteca pana se topeste cascavalul, obtinandu-se un sos gros. Se amesteca pastele cu ciupercile, sunca si sosul. Se lasa cateva minute sa se absoarba bine sosul in paste, apoi se servesc presarate din belsug cu branza Napolact gata rasa foarte fin. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Video


bucataria internationala paste strugure gogosar murat cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3152 viz    0 com
7252 viz    0 com
1202 viz    0 com
1104 viz    0 com
1219 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1608 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018681 (s)