News Flash:

Paste Rigatoni cu somon

29 Noiembrie 2011
1280 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste Rigatoni cu somon
Ingrediente: 300 g paste Rigatoni 1 cana de broccoli fiert 4 linguri de parmezan ras 2 fileuri de somon prajite 2 catei de usturoi pisati 2 linguri de ulei de masline Mod de preparare: Pastele se fierb in apa plata, se scurg de zeama si se pun intr-un bol. Se adauga broccoli fiert si somonul prajit taiat cubulete. Se amesteca cu uleiul de masline, usturoiul si parmezanul ras, se pun intr-un vas termorezistent si se baga la cuptor pentru circa 10-12 minute. sursa reteta: cepapam.ro sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste serbet sarmale usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1617 viz    0 com
1586 viz    0 com
1191 viz    0 com
1241 viz    0 com
4863 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1482 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021816 (s)