News Flash:

Paste rigatoni cu smantana si Gorgonzola

23 Aprilie 2014
1873 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cutie rigatoni Barilla
180g parmezan ras
2 linguri smantana
180g branza Gorgonzola
sare dupa gust

Mod de preparare:

Marunteste gorgonzola si topeste-o la bain marie, amestecand constant. Cand este complet topita, adauga smantana si parmezanul ras si mai lasa inca 3 minute pe foc. Intre timp, pune pastele la fiert in apa sarata, conform instructiunilor de pe ambalaj. Scurge pastele si amesteca-le cu sosul de branza. Serveste imediat.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paste paste gorgonzola paste smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1595 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016240 (s)