News Flash:

Paste rigatoni cu ciuperci si parmezan

22 Aprilie 2014
1605 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cutie Barilla Rigatoni
450g ciuperci Porcini (congelate), decongelate si taiate in cubulete
60g unt
2 linguri faina
170g parmezan feliat subtire
480ml lapte
1 lingura ulei de masline extravirgin
1 catel usturoi tocat marunt
2 linguri patrunjel

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 180C. Incalzeste laptele si, intre timp, topeste untul intr-o tigaie mica, la foc mediu. Adauga faina in untul topit si gateste, amestecand continuu, timp de 3 minute. Adauga laptele in amestecul cu faina si lasa sa fiarba la foc mic timp de 5 minute, amestecand mereu, pana cand sosul da in clocot si se ingroasa.

Condimenteaza cu sare si piper. Adauga in sos jumatate din parmezan si ia tigaia de pe foc. Intre timp, caleste ustuoiul in uleiul incins, pe foc mediu, pana cand se rumeneste. Adauga ciupercile si gateste-le pana cand se inmoaie. Adauga ciupercile in sosul cu parmezan si amesteca bine

Fierbe pastele in apa cu sare jumatate din timpul recomandat pe ambalaj. Scurge-le si adauga-le in sosul cu ciuperci. Toarna amestecul intr-un vas de copt de 1.5 litri uns cu ulei sau unt.

Presara deasupra restul de parmezan si patrunjelul. Coace pastele timp de 20 de minute si lasa-le sa se racoreasca 10 minute inainte de servire.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paste paste parmezan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1517 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021984 (s)