News Flash:

Paste rigatoni cu carne la cuptor

23 Iunie 2014
2701 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

500 g paste rigatoni
400 g mozarella (cascaval, cas sau alta branza “curgatoare” )
700 g carne tocata amestec ( porc+vita )
350 ml rosii pasate (daca aveti timp, faceti sosul de rosii in varainta originala)
2-3 catei usturoi
100 ml vin alb
1 ceapa mica
piper
ulei
sare

Mod de preparare:

Incingem uleiul intr-o tigaie si apoi adaugam ceapa si usturoiul tocate marunt. Le calim putin si apoi adaugam carnea tocata. Amestecam bine si adaugam vinul alb, apoi amestecam la foc mare pana acesta se evapora si apoi adaugam rosiile pasate. Condimentam cu sare si piper si lasam sa fiarba la foc mic-mic, cam o ora si jumatate.

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj si le strecuram sub jet de apa rece. Lasam sa se raceasca.
Ungem o tava de tort cu putin unt sau ulei ( diametru 26cm ) si asezam cu grija pastele “in picioare”  Sfatul meu este sa puneti hartie de copt si apoi sa puneti pastele deoarece la copt mie mi-a curs grasime in tava de dedesubt si nu vreau sa stiti ce miros s-a facut in casa.
Turnam sosul de carne deasupra si apoi asezam feliile de branza. Coacem la 180g C timp de aprox. 20 min pana se rumenesta branza deasupra.
Lasam sa se raceasca putin si servim.

Paste rigatoni cu carne la cuptor recomandate de Amalia.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paste paste carne pasta pie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1704 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022750 (s)