News Flash:

Paste rigate cu sos Arrabbiata

2 Aprilie 2014
2243 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g Penne rigate Barilla
400 gr sos Arrabbiata Barilla
30 g ulei de masline extra virgin
80 g frunze proaspete de spanac
1 catel de usturoi

Mod de preparare:

Fierbe pastele al dente, in multa apa, in care ai pus putina sare. Taie frunzele de spanac julienne. Cat timp fierb pastele, pune uleiul de masline si usturoiul intr-o tigaie, cat sa se aromatizeze uleiul. Adauga frunzele de spanac si lasa-le sa se gateasca cateva secunde. Acestea trebuie sa fie crocante si de un verde aprins.
Adauga sosul Arrabbiata si pune tigaia deoparte. Stoarce pastele si pune-le in tigaie. Amesteca-le bine cu sosul si serveste-le cat sunt calde.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paste retete italiene paste arrabbiata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1461 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017813 (s)