News Flash:

Paste Primavera

28 Iulie 2011
1166 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste Primavera
Ingrediente: 400 gr spaghete subtiri 25o ml lapte de frisca nebatut 200 gr parmezan ras 1 morcov ras 5-6 flori de broccoli 3-4 catei de usturoi sare piper 2 linguri de ulei de masline 1/2 lingura de unt patrunjel proaspat Mod de preparare: Se ia un vas, se pun apa, sare si untul prevazut in reteta. Se da la fiert. Cand incepe sa clocoteasca, se adauga spaghetele subtiri si se fierb conform indicatilor de pe cutie. Separat se pun la fiert pe aburi, florile de broccoli si morcovul ras. Dupa ce au fiert pastele, se strecoara, nu se pun sub jet de apa deloc. Se asaza intr-un castron, se presara deasupra broccoli si morcovul, se acopera cu un capac sau folie ca sa se pastreze cald. Intr-o tigaie se pun cele 2 linguri de ulei si laptele de frisca, se infierbanta. Cand incepe sa dea in clocot, se adauga sarea si piperul, precum si usturoiul pisat foarte marunt. Se amesteca un minut sau ceva mai putin, se adauga parmezanul ras, se amesteca continuu pana se topeste tot. Se varsa peste pastele din castron, se amesteca bine de tot cu ajutorul a doua furculite. Se serveste in farfurii late, mari si incalzite in prealabil. La final se presara patrunjel proaspat si tocat. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste retete vegetariene mazare sarmale unt usturoi
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1073 viz    0 com
920 viz    0 com
1045 viz    0 com
1634 viz    0 com
1722 viz    0 com
1156 viz    0 com
1376 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1855 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024341 (s)