News Flash:

Paste picante cu legume

19 August 2011
1690 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste picante cu legume
Ingrediente: 200 g paste- scoici colorate 2 rosii 2 castraveti 1 ceapa 1 legatura patrunjel proaspat sare piper 1 ardei iute 2-3 linguri ulei de masline sucul de la 1/2 lamaie Mod de preparare: Se fierb pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, se trec sub jet de apa rece si se lasa sa se scurga. Legumele se spala, se curata si se taie dupa preferinta. Se adauga ceapa taiata rondele, ardeiul iute tocat cat mai fin, patrunjelul taiat mai mare. Din uleiul de masline, sucul de lamaie, sare si piper se prepara dressing-ul. La legume se adauga pastele, se stropesc cu dressing si se amesteca usor. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa ciorii paste retete vegetariene aperitiv placinte salam nuca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1361 viz    0 com
1024 viz    0 com
1854 viz    0 com
843 viz    0 com
1208 viz    0 com
1489 viz    0 com
1138 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1683 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018054 (s)