News Flash:

Paste picante cu legume

19 August 2011
1559 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste picante cu legume
Ingrediente: 200 g paste- scoici colorate 2 rosii 2 castraveti 1 ceapa 1 legatura patrunjel proaspat sare piper 1 ardei iute 2-3 linguri ulei de masline sucul de la 1/2 lamaie Mod de preparare: Se fierb pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, se trec sub jet de apa rece si se lasa sa se scurga. Legumele se spala, se curata si se taie dupa preferinta. Se adauga ceapa taiata rondele, ardeiul iute tocat cat mai fin, patrunjelul taiat mai mare. Din uleiul de masline, sucul de lamaie, sare si piper se prepara dressing-ul. La legume se adauga pastele, se stropesc cu dressing si se amesteca usor. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ceapa ciorii paste retete vegetariene aperitiv placinte salam nuca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1261 viz    0 com
921 viz    0 com
1730 viz    0 com
787 viz    0 com
1120 viz    0 com
1355 viz    0 com
1036 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1516 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020005 (s)