News Flash:

Paste pennone cu fasole

7 Februarie 2014
903 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g pennone
o cutie de fasole (sa nu fie albe)
o ceapa
200 grame guanciale
pecorino (branza de oaie uscata)
rozmarin
sare
piper

Mod de preparare:

Intr-o tigaie punem ulei si prajim ceapa impreuna cu "falcutele" taiate cuburele, pana cand se rumenesc. Adaugam fasolele cu tot cu zeama lor si lasam pana se formeaza o crema (Atentie, nu trebuie sa fie prea uscate! Altfel nu reusim sa condimentam pastele cu ele), dupa care punem un pic de sare si rozmarinul (sare nu punem prea multa, pentru ca fasolele sunt cu sare).
Fierbem pastele in apa cu sare, iar dupa ce le scurgem le rasturnam in tigaia de prajit (aragazul fiind inchis), punem branza rasa (cam cat vrem noi) si un pic de piper negru macinat.

Paste pennone cu fasole recomandate de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paste paste pennone paste fasole retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1268 viz    0 com
6994 viz    0 com
1202 viz    0 com
39957 viz    0 com
1103 viz    0 com
1573 viz    0 com
1588 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1642 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016657 (s)