News Flash:

Paste penne cu vinete si carnati

31 Iulie 2013
1719 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

60g feta faramitata
300g paste (penne) fierte
350g rosii in bulion
1/4 lingurita piper
1 lingurita oregano uscat
2 linguri pasta de tomate
4 catei usturoi tocati marunt
250g carnati de porc afumati
450g vinete tocate cubulete (fara coaja)
patrunjel proaspat tocat

Mod de preparare:

Gateste cubuletele de vinete, carnatul tocat in bucatele si usturoiul intr-o tigaie de teflon, la foc mare, timp de 5 minute, pana cand carnatul se rumeneste si vanata se inmoaie. Adauga pasta de tomate, rosiile in bulion tocate si oregano si gateste-le impreuna la foc mediu timp de maxim 10 minute.  Intre timp pune si pastele la fiert. Cand sunt gata le scurgi si le amesteci cu vinetele si carnatii gatiti.
Adauga bucatele de feta si patrunjel tocat si amesteca bine.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

feta faramitata penne oregano uscat foc mare foc mediu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1639 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021630 (s)