News Flash:

Paste penne cu telemea si sos

21 Martie 2014
1469 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g paste penne
1 dovlecel taiat cubulete
1 morcov taiat cubulete
3 tulpini de telina taiate marunt
150 g fasole verde
250 g ciupercute taiate feliute
1 ardei rosu taiat cubulete
700 g sos de rosii pentru paste
300 g branza telemea data prin razatoare

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 200 grade. Ungem o tava dreptunghiulara. Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp, punem morcovul, dovlecelul, telina si fasolea verde intr-un vas termorezistent pe care-l bagam la cuptorul cu microunde timp de 5 minute (la temperatura maxima). In acelasi bol punem ciupercile si ardeiul si amestecam. Dupa ce am scurs pastele, le amestecam cu legumele si le punem in tava. Presaram branza pe deasupra si bagam la cuptor timp de 25 de minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paste paste telemea paste sos
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1157 viz    0 com
1541 viz    0 com
1287 viz    0 com
1547 viz    0 com
2052 viz    0 com
1286 viz    0 com
877 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1794 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022121 (s)