News Flash:

Paste penne cu sunca si ou

20 Iunie 2012
8913 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

375 g penne
200 g sunca presata feliata
2 oua
40 g cascaval ras
100 g smantana
2 linguri arpagic tocat (chives)

Mod de preparare:

Tapetam cu hartie de copt o tava si incingem cuptorul. Asezam sunca intr-un singur strat in tava si bagam la cuptor timp de 7 minute, dupa care o tocam marunt. Intre timp, fierbem pastele intr-o oala mare cu apa clocotita si sarata. Scurgem si punem din nou pastele in oala, se bat ouale cu smantana si 30 g cascaval. Punem oala la foc mic si adaugam sosul cu oua si sunca. Amestecam timp de 2-3 minute. Se servesc cu cascaval presarat pe deasupra si cu arpagic.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

penne sunca presata oua cascaval smantana arpagic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1438 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015341 (s)