News Flash:

Paste penne cu sos ragu

11 Octombrie 2011
2026 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste penne cu sos ragu
Ingrediente: 400 g penne 600 carne de vita 200 g cascaval 2 catei usturoi 1 ceapa mare 1 ardei gras 1 morcov ½ lingurita boia dulce 1 lingurita cimbru 1 lingurita faina 25 g unt 100 ml lapte 2 linguri pasta de tomate 50 ml ulei de masline Mod de preparare: Pastele se fierb in apa cu sare. Intr-o tigaie se calesc in ulei de masline ceapa si usturoiul tocate impreuna cu morcovul ras si ardeiul taiat marunt. Se adauga carnea de vita tocata si se calesc impreuna. Se adauga condimentele si 150 ml apa si se lasa sa fiarba pana sunt gata. Se adauga pasta de tomate, se amesteca bine si se stinge focul. Intr-o tava unsa se asaza un strat de paste, un strat de carne si iar un strat de paste. Intr-o tigaie se topeste untul si se rumeneste faina apoi se adauga laptele cald si jumatate din cascavalul ras. Se da intr-un clocot si se pune peste ultimul strat de paste. Se presara restul de cascaval ras si se da la cuptor 30 minute. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Video


bucataria internationala paste fainoase nucsoara cascaval usturoi
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1664 viz    0 com
1327 viz    0 com
6010 viz    0 com
1188 viz    0 com
1262 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1531 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014583 (s)