News Flash:

Paste penne cu sos de rosii si busuioc

21 Noiembrie 2011
2593 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste penne cu sos de rosii si busuioc
Ingrediente: 1 cana de paste penne 3 rosii coapte 3-4 catei de usturoi frunze proaspete de busuioc ulei de masline piper sare Mod de preparare: Pastel se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, se strecoara si se limpezesc putin în apa rece. Se mixeaza în blender rosiile cu usturoiul si condimenteee. Sosul poate fi lasat asa, crud, sau poate fi pus la foc mic timp de catevfa minute. La final se asaza paste in farfurie si se toarna sosul peste ele. sursa articol: http://retete.eva.ro sursa fotografie: http://retete.eva.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala paste retete vegetariene rosii usturoi piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1215 viz    0 com
2911 viz    0 com
1321 viz    0 com
2249 viz    1 com
1329 viz    0 com
1483 viz    0 com
3221 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1517 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014585 (s)