News Flash:

Paste penne cu sos de rosii si busuioc

21 Noiembrie 2011
2564 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste penne cu sos de rosii si busuioc
Ingrediente: 1 cana de paste penne 3 rosii coapte 3-4 catei de usturoi frunze proaspete de busuioc ulei de masline piper sare Mod de preparare: Pastel se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, se strecoara si se limpezesc putin în apa rece. Se mixeaza în blender rosiile cu usturoiul si condimenteee. Sosul poate fi lasat asa, crud, sau poate fi pus la foc mic timp de catevfa minute. La final se asaza paste in farfurie si se toarna sosul peste ele. sursa articol: http://retete.eva.ro sursa fotografie: http://retete.eva.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala paste retete vegetariene rosii usturoi piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1182 viz    0 com
2845 viz    0 com
1275 viz    0 com
2206 viz    1 com
1279 viz    0 com
1456 viz    0 com
3141 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1638 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020834 (s)