News Flash:

Paste penne cu sos de rosii

10 Septembrie 2012
2349 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g penne
200 g ciuperci (din conserva)
500 g rosii in bulion
300 g carne tocata amestec
4 + 5 catei usturoi
8 frunze de busuioc
1 lingurita oregano
1 ardei iute
1 lingurita boia dulce
ulei de masline
1 lingurita sare

Mod de preparare:

In putin ulei de masline am pus la calit cei 4 cateii de usturoi taiati jumatati, fara a-i lasa sa se arda. Dupa ce am scos cateii de usturoi, am adaugat carnea, amestecand mereu pentru a o cali bine. Am adaugat rosiile in bulion tocate marunt, putina apa, si am potrivit de sare. 
Dupa ce am lasat sa fiarba cca 20 minute, am adaugat cei 5 catei de usturoi taiati pe jumatate, frunzele de busuioc si oregano.  Am mai lasat sa fiarba cca 15 minute, apoi am pus ciupercile (spalate bine si scurse), boia si ardeiul iute.
Am lasat sa fiarba cca 10-15 minute, timp in care am fiert pastele in apa cu sare si ulei. Dupa ce am scurs bine pastele, le-am servit alaturi de sos.
Paste penne cu sos de rosii pregatite de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare de mancare culinar penne ciuperci usturoi oregano sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1596 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022119 (s)