News Flash:

Paste penne cu sos de ricotta

29 Mai 2013
3296 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g paste
250 g ricotta
200 g sparanghel
200 g dovlecei
1 pahar cu apa rece
1 jumatate de lingurita de scortisoara
2 linguri de ulei de masline
1 legatura de ceapa verde
sare

Mod de preparare:

Curata sparanghelul de partea lemnoasa si taie-l bucati mici. Spala bine dovleceii si taie-i si pe acestia semicercuri.
Soteaza 2-3 minute legumele, intr-o tigaie cu putin ulei, apoi toarna peste ele apa si lasa-le sa fiarba pana cand aceasta se evapora. Adauga ricotta maruntita si amesteca bine.
Pune pastele la fiert aproximativ 10 minute. Scurge-le bine si pune-le peste legume in tigaie, apoi amesteca-le sa se intrepatrunda aromele.
Pastele in sos de ricotta cu sparanghel si dovlecei se servesc presarate cu putina scortisoara si ceapa verde tocata marunt.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei scortisoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1709 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021313 (s)