News Flash:

Paste penne cu sos bolognez

1 Decembrie 2011
2397 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste penne cu sos bolognez
Ingrediente: 350 g paste penne, 350 g carne de vita tocata, 75 g cascaval, 100 g pancetta tocata marunt, 1 ceapa tocata marunt, 1 morcov tocat marunt, 1 tulpina de telina tocata, 1 lingurita boia dulce, 1 capatana de usturoi pisat, 1 borcan sos de paste (din comert), 50 g frunze de busuioc, 2 frunze de dafin, 1 lingura ulei de masline. Mod de preparare: Mai intai se incinge uleiul, dupa care se pun morcovul, pancetta, ceapa, telina, usturoiul si boia dulce la calit timp de 7 minute. Apoi se adauga carnea de vita si se mai lasa 5 minute. Se adauga apoi sosul de paste si foile de dafin si lasa sa fiarba. Se reduce focul la minim si se acopera cu un capac si se mai lasa 15 minute, amestecand ocazional. Intre timp, pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert si sunt scurse, se pun in tigaie peste sos si se amesteca bine. Se mai lasa 2 minute. Inainte de servire, se presara cascaval ras si se orneaza cu frunze de busuioc. sursa reteta: cepapam.ro sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paste nucsoara cascaval paste penne fasole bruschete dafin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

939 viz    0 com
1131 viz    0 com
1519 viz    0 com
1477 viz    0 com
1082 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1588 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021204 (s)