News Flash:

Paste penne cu prosciutto

12 Iulie 2013
1567 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

sare
piper
frunze de menta rupte
100g parmezan ras
6-7 felii de prosciutto rupt in fasii
220g mazare verde
450ml smantana de gatit grasa
450g paste penne

Mod de preparare:

Fierbe pastele al dente, scurge-le si pastreaza 60ml din apa in care au fiert. Intre timp, fierbe smantana la foc mare, pana cand se reduce la jumatate (in jur de 8 minute). Adauga pastele si mazarea si gateste-le timp de 2-3 minute pana cand smantana incepe sa se lipeasca de paste. Pune si parmezanul ras si condimenteaza cu sare si piper.
Toarna apa pastrata in care au fiert pastele pentru a face sosul mai lejer. Abia acum se adauga prosciutto-ul si frunzele de menta amestecand usor. Serveste-le calde!

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prosciutto paste penne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1634 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016885 (s)