News Flash:

Paste penne cu piept de pui

1 Octombrie 2013
6451 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g de paste penne rigate
350 g piept de pui
o ceapa rosie
500 g de rosii
2 catei de usturoi
o lingura de ulei de masline
patrunjel sau busuioc proaspat, tocat marunt
o mana de masline verzi (optional)
 
Mod de preparare:

Prepara pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp, toaca marunt ceapa si usturoiul. Taie rosiile in patru si feliaza fin pieptul de pui. Intr-o tigaie pune uleiul la incins, adauga ceapa, usturoiul, puiul si lasa-le la foc mic pentru 5 minute, mestecand continuu. Apoi adauga rosiile, maslinele, o ceasa de apa, patrunjelul sau busuiocul si lasa la fiert inca 10 minute. Cu o lingura de lemn zdrobeste maslinele in timp ce mesteci sosul. Apoi adauga pastele fierte si amesteca bine.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1529 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016359 (s)