News Flash:

Paste penne cu mazare si prosciutto

9 Aprilie 2013
2034 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 g paste (penne)
220 g mazare verde
450 ml smantana de gatit grasa
100 g parmezan ras
6-7 felii de prosciutto rupt in fasii
fruze de menta rupte
sare
piper

Mod de preparare:

Fierbe pastele al dente, scurge-le si pastreaza 60ml din apa in care au fiert. Intre timp, fierbe smantana la foc mare, pana cand se reduce la jumatate (in jur de 8 minute). Adauga pastele si mazarea si gateste-le timp de 2-3 minute pana cand smantana incepe sa se lipeasca de paste. Pune si parmezanul ras si condimenteaza cu sare si piper.
Toarna apa pastrata in care au fiert pastele pentru a face sosul mai lejer. Abia acum se adauga prosciutto-ul si frunzele de menta amestecand usor. Serveste-le calde!

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1630 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014792 (s)