News Flash:

Paste penne cu mazare si parmezan ras

5 Iunie 2013
2471 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura ulei de masline
1 ceapa mica verde tocata
1 praf de usturoi
1 legatura de morcovei (baby carrots)
230 g mazare congelata
185 ml supa de legume
500 g penne
sare
parmezan ras

Mod de preparare:

Incingem uleiul intr-o tigaie mare la foc mediu si punem ceapa cu praful de usturoi la calit timp de 2 minute. Adaugam morcoveii si mai lasam timp de 4 minute, amestecand constant. Adaugam apoi mazarea si mai lasam 2 minute. Adaugam supa si lasam sa fiarba. Dupa ce a dat in clocot, reducem intensitatea focului la minim si lasam sa mai fiarba timp de 2 minute. Intre timp, punem pastele la fiert in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Amestecam pastele cu legumele si adaugam sare dupa gust. Servim pastele cu parmezan ras pe deasupra.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

baby carrots mazare congelata penne parmezan tigaie mare foc mediu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1655 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021606 (s)