News Flash:

Paste penne cu masline (Penne all eoliana)

14 Mai 2014
1593 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cutie penne rigate Barilla
3 catei de usturoi
1 lingura capere sarate
45 g masline negre fara samburi
45 g masline verzi fara samburi
6 rosii pruna
3 frunze de busuioc
45 g masline verzi fara samburi
cativa fulgi de chilli
sare dupa gust

Mod de preparare:

Clateste caperele de trei ori sub un jet de apa ca sa inlaturi sarea. Toaca-le impreuna cu maslinele. Spala rosiile si scalda-le 1-2 minute intr-o oala cu apa care fierbe si coaja se va duce foarte usor. Inlatura-le coaja si samburii, iar pulpa toac-o marunt. Incalzeste putin ulei intr-o tigaie, la foc mediu, apoi soteaza cateii de usturoi intregi pana devin maronii, cat sa dea o aroma uleiului. Scoate-i si adauga aici maslinele si caperele tocate. Lasa-le pe foc 2 minute.

Apoi, adauga si rosiile maruntite. Adauga si restul condimentelor: fulgii de chilli, frunzele de busuioc rupte si oregano. Intre timp, fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata, scurge-le si amesteca-le cu sosul de masline. Serveste imediat.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paste paste masline retete italiene retete internationale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1570 viz    0 com
2139 viz    0 com
1987 viz    0 com
2060 viz    1 com
1780 viz    0 com
1513 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1745 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022163 (s)